Freemail

Elektonska pošta - freemail.net.hr - Hrvatska

Zaradili 100.292,00 kn u 90 dana! 

 

Portal Net.hr omogućava vam besplatni email servis na adresi http://freemail.net.hr/

Karakteristike:

Kapacitet vašeg email sandučića možete povećati do 2GB. Ukoliko imate email račune kao što su Hotmail, Yahoo Mail ili Gmail, više nećete morati unositi lozinke i korisničko ime u svaki posebno da bi pročitali poštu u njima, sve njih sad možete čitati unutar Freemail-a.

S obzirom da danas postoji značajna opasnost od raznih virusa koja stiže sa elektronskom poštom, Freemail ima integriranu anti-virusnu zaštitu kako bi mogli sigurno primati email poruke. Također je integrirana i anti-spam zaštita kako bi se onemogućilo da vaš email sandučić (inbox) bude zatrpan sa raznim reklamnim i drugim neželjenim porukama.đ

Pojednostavljena (Lite) verzija vam omogućava da se brže koristite ovim email servisom ukoliko je vaša internet veza spora.

Da bi se što bolje snašli sa freemail.net.hr servisom možete više naučiti ovdje: Upute za rad s freemailom Važna karakteristika kod svake e-pošte je da se poruka koju pišete automatski snima kako se u slučaju da dođe do "zamrzavanja" ekrana ili drugog problema ne bi ono što ste pisali u potpunosti izgubilo. To je omogućeno kod ovog Freemail servisa.

Kako se registrirati i koristiti Freemail?

registracija korisnika korak1

Ispunite obrazac, unesete vaše ime i prezime te korisničko ime po vašoj želji, unesete željenu lozinku (zaporku). Unesete sigurnosni kod koji će vam biti prikazan, te kliknete "nastavi registraciju".

  • Stižete na slijedeću stranu:

registracija korisnika korak2

Odaberete spol, upišete godinu rođenja, te odaberete sigurnosno pitanje. U ovm slučaju mi smo odabrali "najdraža životinja" te smo kao takvu upisali pas. Vi ćete naravno odabrati vaše sigurnosno pitanje i unijeti vaš odgovor. Kliknete "nastavi registraciju"

  • Stižete na stranicu gdje provjeravate podatke koje ste do sada unijeli:

registracija korisnika korak3

Ako ste zadovoljni i ako je sve u redu, kliknete "završi registraciju". Ukoliko vam nešto nije kako želite odaberete "izmjeni podatke". Konačno kliknete "završi registraciju"

  • Zadnji korak u postupku registracije vaše email adrese sa net.hr:

registracija korisnika korak4

Sada je vaša nova Freemail adresa koju omogućava portal net.hr kreirana i možete se početi služiti njome.

Zaboravili ste lozinku?

http://prijava.net.hr/ZaboravljenaLozinka

 

Korisni Linkovi

http://www.net.hr

Iskon WebMail - Iskon.Webmail je usluga za korištenje e-maila preko web sučelja na hrvatskom jeziku, uz osiguranu korisničku podršku i sigurnosnu zaštitu mailboxa.

Što je email?

Elektronička pošta ili skraćeno email je metoda razmjene digitalnih poruka od jedne osobe koja ima email račun do druge osobe ili više njih koji imaju svoj email račun. Email funkcionira koristeći se internetom ili drugom mrežom između više kompjutera. Današnji email sustavi baziraju se na pohrani-proslijedi modelu. To znači da email server prima, proslijeđuje, dostavlja i pohranjuje poruke. Dakle, nije potrebno da su pošiljatelj i primatelj istodobno online kako bi došlo do razmjene elektronske pošte. Ovo je bio slučaj u samim počecima razvoja e-pošte.

 

2011