Iznad možete vidjeti naslovnu stranu ove kratke brošure koja vam korak po korak pokazuje gdje na internetu možete napisati kratki tekst i zaraditi prave novce.

Podijeli na Facebooku!

U ovoj kratkoj knjizi možete vidjeti:

  • Što napisati. Ne mora se čak niti napisati nešto svoje. Dovoljno je malo potražiti zanimljive stvari i to uobličiti u jedinstven tekst

  • Kako napisati to što treba i kakve teme su najbolje

  • Gdje vam to na internetu plaćaju 660 KN po objavljenom tekstu

  • Dakle, dobit ćete sve što vam treba, pokazano je sve da bi i vi mogli ovo iskoristiti

 

Evo odgovori na vaša pitanja:

Da li moram znati engleski?

Ne. Oni koji znaju engleski moći će još više i bolje zarađivati, ali i oni koji ne znaju također mogu zarađivati.

Da li ću morati puno pisati?

Jedan vaš članak treba imati oko dvije stranice teksta u Word dokumentu.

Da li moram imati objavljen određeni broj članaka da bi me isplatili?

Odmah čim jedan vaš članak bude prihvaćen vi dobivate 100 USD ili 660 KN. Ako objavite još jedan odmah dobivate još 660 KN. Tako sa svakim novim člankom.

Kako me plaćaju?

Novac ćete primati na vaš PayPal račun. Ako ga nemate, PayPal račun može besplatno otvoriti svatko tko ima račun u bilo kojoj banci. Vrlo je lako i jednostavno, samo se registrirate preko interneta na PayPal.com

Da li ja nešto plaćam?

Vi ne plaćate ništa da bi pisali i poslali vaš članak. Vi plaćate jedino 40 kn za ovu brošuru, ništa drugo nećete plaćati.

Koliko košta ova brošura koju nudite ovdje?

40 KN ili 6.5 USD

Na koji način mogu platiti brošuru?

Imate 4 načina. Opisani su ispod obrazca za narudžbu.

Da li moram pisati pod svojim imenom?

Ne. Vi možete odabrati da članak bude objavljen pod nekim nadimkom koji odaberete, ali naravno možete koristiti i vaše ime ako želite.

Imam još pitanja!

Slobodno pošaljite na knjigezavas@aol.com

Da li je to sve?

Ne. Svatko dobiva kao poklon i jedan od paketa po želji: Književnost, Zanimljive knjige 1 ili Zanimljive knjige 2. Radi se o ukupno 80-90 PDF knjiga po paketu. Potpuno besplatno. O kojim se knjigama radi pogledajte na slijedećem LINKU

Što dalje?

Ispunite obrazac ispod. Uskoro ćete moći pisati tekst na dvije stranice Word-a i od toga zarađivati 660 kn za svaki članak.

Nakon što ispunite obrazac, mi ćemo vam poslati email tijekom današnjeg dana sa svim potrebnim podacima.

OBRAZAC:

     Vaše Ime:

     Vaš Email:

     Način plaćanja koji želite:

     Poklon paket koji želite:

 

 

NAČINI PLAĆANJA:

Imate četiri mogućnosti.

ZA ONE KOJI SE NALAZE U HRVATSKOJ:

1. Način plaćanja - otkupna pošiljka

Kako se plaća putem otkupne pošiljke? Nakon što naručite paket poslat ćemo vam otkupnu pošiljku putem pošte. Cijenu od 40 kn plus poštarina (10 kn) platiti ćete pouzećem, poštaru kada vam dostavi pošiljku. Pošiljka će sadržavati posebnu web adresu odakle ćete skinuti na vaš kompjuter cijeli paket, te osobnu šifru kojom ćete moći odmah otvoriti knjige i služiti se njima. Ako poštar nikoga ne pronađe kod kuće, ostaviti će vam obavijest pa ćete pošiljku podići u pošti. U ovom slučaju ništa ne plaćate dok ne dobijete pošiljku!! Ukoliko odaberete ovaj način plaćanja, u polje Način plaćanja upišite: Otkupna pošiljka. Ovaj način plaćanja donekle je nezgodan jer hrvatska pošta uzima 10 kn. Ali eto, kome odgovara može i ovako.

2. Način plaćanja - uplata na račun - najbrži način!

Nakon što ispunite narudžbenicu, dobiti ćete na vaš email broj računa i sve potrebne podatke za uplatu. Nakon toga otići ćete do najbliže poslovnice Privredne Banke Zagreb. Dođete na šalter i kažete službenici da želite uplatiti 40 kn na račun. Nakon što ste uplatili poslati ćete email na našu email adresu. U emailu ćete samo napisati uplaćeno i datum uplate. To je sve! Odmah vam na vaš email šaljemo posebnu web adresu odakle ćete skinuti na vaš kompjuter cijeli paket, dobit ćete osobnu šifru. Možete početi koristiti paket!

3. Način plaćanja - internet bankarstvo

Naravno, uplatu možete izvršiti i putem internet bankarstva. Ako imate internet bankarstvo omogućeno od strane vaše banke, dakle ako imate već mogućnost da provjeravate stanje vašeg računa u banci na internetu i da na internetu plaćate vaše račune, onda možete izvršiti uplatu i od doma preko internet bankarstva. Cijeli paket ćete dobiti isti dan ili najdalje sutradan po uplati, ovisno o tome kad će banka provesti vaš nalog. U polje Način plaćanja upišite: internet bankarstvo i dobiti ćete sve podatke potrebne za uplatu na ovaj način .

4. PayPal - kreditne i debitne kartice plaćanje online

Uplatu možete izvršiti i putem PayPal servisa. Da bi platili putem PayPal servisa morate imati PayPal račun te kreditnu ili debitnu karticu koju ste registrirali u vašem PayPal računu. U polje Način plaćanja upišite: PayPal i dobiti ćete sve potrebne podatke za uplatu

 

NAPOMENA: Vašu Email adresu se mora obavezno točno upisati kako bi vam mogli poslati potrebne podatke i vašu knjigu!

 

ZA ONE IZVAN HRVATSKE:

Možete platiti putem PayPal servisa. Za PayPal morate samo imati debitnu ili kreditnu karticu, te sve plaćate od doma. Ispunite narudžbenicu i u polje Način plaćanja upišite koji način želite. Mi ćemo vam odmah na vaš email poslati sve podatke potrebne potrebne da bi izvršili uplatu. Hvala.

KNJIGE ZA VAS

Nešto pročitati znači nešto znati. Kad nešto znate onda nešto možete uraditi. Kad znate bolje, radite bolje!

Podijeli na Facebooku